Skip to content

Учество на “Школа на млади физичари”

Учество на “Школа на млади физичари” – проф. Емилија Ѓорѓиевска со ученичките Ангела Несторовска од четврта година и Теодора Солздановска од трета година.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email