Skip to content

Интерактивни работилници-заеднички дружења

Денес, имавме уште еден прекрасен ден од серијата “Интерактивни работилници-заеднички дружења” исполнет со многу убави моменти, весели и ведри ученици и насмеани професори. Денес, ни гостуваа учениците од ООУ “Тихомир Милошевски” и учениците од ООУ “Јоаким Крчоски”. Честитки до сите денешни учесници. Браво!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email