Skip to content

СУГС „Кочо Рацин“ објавува конкурс за ученици во рамки на програмата ЕРАЗМУС +

Клучна акција 1:

Мобилности заради учење на поединци за учебната 2020/2021 година

Тема:

Изучување на европските модни трендови во производство на свадбена облека“ (“Studying European fashion trends in wedding dress production”)

(во прилог документите потребни за пријавување и опис на проектот)
Краток опис на проектот; КОНКУРС ЗА УЧЕСТВО ВО ЕРАЗМУС; SOGLASNOST_RODITEL; II.6-Annex-VET- Learning agreement_2020  и  02-Pupil-application-form

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email