Skip to content

I место – категорија Сликарство

Ученикот Маневски Илија од III б клас, добитник на I награда на ликовен конкурс за млади уметници „YOUNG ART 2020“. Настанот е организиран од Агенција за млади и спорт а добиената награда се однесува за категоријата 15-20 годишна возраст.

  • Поради пандемијата и мерките за претпазливост, резултатите се добиени по електронски пат.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email