Skip to content

ИНТЕРЕН ОГЛАС За запишување ученици во прва година за учебната 2021/2022 година

Почитувани, во прилог ви го презентираме интерниот оглас за упис на ученици во I-ва година, за учебната 2021-2022 година.

Внатре се наоѓаат информации за кои профили се изучуваат, број на ученици, потребни документи, потребни бодови, како и дати за уписите.

 

Interen oglas za upis na ucenici za ucebnata 2021-2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email