Skip to content

Учебна 2021 / 2022 година

Почитувани идни и актуелни ученици, родители, пријатели, познаници. Во пресрет на новата учебна година апелираме уште еднаш на постоечките КОВИД мерки.

повеќе промотивни материјали и видеа на следниот линк :
http://cloud.ideaplus.mk/s/ry3r3H25MWeNqfR

Со почит,
ваш СУГС „ Кочо Рацин “ – Скопје

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email