Skip to content

СУГС “Кочо Рацин” и Еразмус+

Успешно реализирана практична обука – дел од проектот на нашето училиште СУГС “Кочо Рацин” и Еразмус + , на тема: „Studying European Fashion Trends in Wedding Dress Production”
…….УЧИМЕ И ПАТУВАМЕ…….
21 ден практична настава и обука на учениците од Текстилно-кожарска струка во МОДНОТО АТЕЛЈЕ ЗА ВЕНЧАНИЦИ И СВЕЧЕНА ОБЛЕКА “СИЈАНА” во Асеновград – БУГАРИЈА.
ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО ТИМОТ НА “СИЈАНА” што ни овозможија професионална обука и едно прекрасно доживување, до нашите партнери “Центар за Европски иницијативи” – Стара Загора, како и до нашите ученици кои макотрпно работеа со многу љубов.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email