Skip to content

Конкурс за уписи во I-ва година, во учебната 2022/2023 год.

Почитувани идни ученици, родители и пријатели, во прилог конкурсот за предстојните уписи во нашето училиште :
Konkurs za upis vo I-va god. – 2022_2023

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email