Skip to content

Меѓународно тестирање PISA-2022

На 13.04.2022 год., во просториите на нашето училиште СУГС “Кочо Рацин”, беше успешно реализирано меѓународното тестирање PISA, во организација на Државен Испитен Центар и Министерство за образование и наука/Ministria e Arsimit dhe e Shkencës

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email