Skip to content

Учениците од нашето училиште со дел од нивните изработки за хуманитарниот настан “Од срце за Леонид ????” кој што ќе се одржи денес во 12 часот во СУГС ” Георги Димитров”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email