Skip to content

Предавање на тема: “Претвори ги твоите идеи во реалност”.

Денес во СУГС “Кочо Рацин” имаше предавање од Академија за развивање на софтверски вештини, на тема: “Претвори ги твоите идеи во реалност”.
Академијата е нова, студиите се со времетраење од две години.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email