Skip to content

Инспирација, дијалог и акција!!

Ученичките Ноа Станковска, Даниела Митреска, Сара Манасиевска и Марија Србиноска од IVa учествуваа на Конференцијата “Младински разговори 1.0” што се одржа во Студентскиот културен центар, а во организација на “Национална агенција за европски образовни програми” и “Национален младински совет на Македонија”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email