Skip to content

Oбука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата

Претставници од нашето училиште земаа учество на обука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата, во Центар за социјални претријатија Скопје, во организација на Џуниор Ачивмент Македонија – организација со која нашето училиште има долгогодишна соработка преку Програмата за ученички компании.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email