Skip to content

Учениците во фабриката Г-компани, во текот на вчерашниот ден, изработуваа работни панталони, престилки и капи со проф. Катерина М. Стојаноски

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email