Skip to content

1964-202460 години традиција на квалитетно образование

Честики за нашите ученици за постигнатиот успех на натпреварот и едно големо БРАВО за борбата и ентузијазмот!

Од годинешното учество на националниот натпревар за финансиска писменост „Европски квиз на парите“ нашите ученици беа феноменални и покажаа одлично знаење и брзина, при што

Прочитајте повеќе

Oбука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата

Претставници од нашето училиште земаа учество на обука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата, во Центар за социјални претријатија Скопје, во

Прочитајте повеќе