Skip to content

02.04. – Ден на раѓањето на Ѓорче Петров

По повод чествувањето на денот на раѓањето на патронот на нашата општина, Ѓорче Петров (02.04.1865), наши претставници на чело со директорката Blagica Pavlovska положија свежо цвеќе во негова чест. Слава му!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email