Уписи за учебната 2024-2025

Прочитајте повеќе

Во рамки на големиот проект кој произлегува од програмата За Модерно Скопје

Прочитајте повеќе

Одбележување на Светскиот ден на лицата со Даунов синдром ❤

Прочитајте повеќе

Учениците во фабриката Г-компани, во текот на вчерашниот ден, изработуваа работни панталони, престилки и капи со проф. Катерина М. Стојаноски

Прочитајте повеќе

Честики за нашите ученици за постигнатиот успех на натпреварот и едно големо БРАВО за борбата и ентузијазмот!

Од годинешното учество на националниот натпревар за финансиска писменост „Европски квиз на парите“ нашите ученици беа феноменални и покажаа одлично
Прочитајте повеќе

Во театар со матурантите ❤

Прочитајте повеќе

Oбука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата

Претставници од нашето училиште земаа учество на обука за примена на нови методи и претприемнички практики во наставата, во Центар
Прочитајте повеќе

Инспирација, дијалог и акција!!

Ученичките Ноа Станковска, Даниела Митреска, Сара Манасиевска и Марија Србиноска од IVa учествуваа на Конференцијата “Младински разговори 1.0” што се
Прочитајте повеќе

“Најдоброто е резервирано за нас”

Учење преку работа на ученици од ЕIII во Академија “Каровска” под менторство на проф. Зоран Златковски
Прочитајте повеќе